Spelalternativ

Det finns många saker som du kan betta på och det är något som gör gratis betting så underbart. Spelalternativen är väldigt många men samtidigt kan du komma i kontakt med bra underhållning, spänning och förhoppningsvis massor av vinster. För att du ska kunna veta hur man spelar och kommer igång, är det bra att få en översikt om vad det går att betta på. Välkommen till denna spelguide som tar dig igenom de vanligast sportsbettingen!

Fotboll

Absolut vanligast är fotboll när det handlar och kommer till betting och odds. Det här är en sann världssport som finns i alla världens hörn och som påverkar massor av människor. Har du en dator, mobiltelefon eller surfplatta, då är fotbollsbetting väldigt nära eftersom den nästintill finns hos alla spelbolag på nätet. Du kan satsa på enskilda matcher likaväl som mästerskap och ligor.

E-sport

Något som inte är så vanligt är e-sport men det är en stabil ökning i popularitet som vi sett under de senaste åren. Nätcasinon och bettingsajter är väl medvetna om den kundkrets som tillkommer om man erbjuder esports betting. Här kan man också betta på olika sammandrag och det bästa med den är lite udda varianten av odds är att det oftast förekommer gratis betting. Då får du chans att testa på nya möjligheter att vinna på en udda eller innovativ sport. Det enda du behöver göra är att hitta ett bra spelbolag som erbjuder just gratis betting på esport.

Trav

Något som svenskar inte kan motstå är travsport och att spela på hästar. Det är också en av våra vanligaste bettingformer som de flesta har hört talas om och kan något litet om. Du känner säkert till exempelvis ATG eller V75, det handlar bara om trav och hästar. Likt fotboll är detta också en spelvariant och ett alternativ till betting som du kan finna på de flesta svenska betting bolag, om du har tur kan du även spela gratis på trav!

Politiska händelser

Spelalternativ finns det minst sagt gott om och om du är en ny spelare men inte är särskilt sugen på att spela på odds på sport, kan du istället vända dig till annat. På vissa oddsbolag kan du spela på politiska händelser, något som omfattar alla och har en unik antydning när det kommer till en hårt konkurrerande marknaden inom just sport och idrott. Vem blir nästa statsminister under valet år 2018 och vilket blir det vinnande blocket? Det kan du betta på och vinna pengar om du har rätt!

Annons
Nya artiklar